Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

 

Bent u op zoek naar de verzekeringskaarten van uw verzekering(en)? In dit geval verwijzen wij u graag door naar de website van de desbetreffende verzekeringsmaatschappij. Op de websites van de verzekeringsmaatschappijen zijn de verzekeringskaarten per verzekering te bekijken en downloaden.  Onderstaand vindt u links naar deze websites. Lukt u dit zelf niet? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u hier graag bij!

Financieel complexe producten:

Hypotheekvraag

Download
Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag
DVD Hypotheek.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Risico's afdekken

Download
Dienstverleningsdocument Risico's afdekken
DVD Risico.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Vermogen opbouwen

Download
Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen
DVD Vermogen.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Overige producten en dienstverlening:

Advieswijzer

Download
Advieswijzer 2018
Advieswijzer van Marion Vogelaar Financi
Adobe Acrobat document 75.5 KB

Beloningsbeleid

 In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. 

De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is vast. Er is niemand met een inkomen gelijk of boven de zogenaamde 'Balkenende-norm'. Een eventuele verhoging van het vaste deel van het salaris is eveneens onafhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde producten.